00s Muziek, Back to the 00s, Nieuws, Radio
Westlife Comeback met Ed Sheeran

24-09-2018 Vanmorgen kwam het nieuws naar buiten dat de populaire 00s boyband Westlife hard werkt aan een comeback.  En dit doen ze met de hulp van niemand minder dan…. Ed Sheeran! (Bron: Skyradio.nl)

 

 

 

 

 

Ed Sheeran verantwoordelijk voor reünie

Ed Sheeran is groot fan van de Ierse boyband en is volgens The Irish Sun dan ook een van de drijvende krachten achter de comeback van de boyband. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor de reünie, ook is hij druk bezig met het schrijven van nummers. Met hulp van Ed is het de bedoeling dat Westlife, naast hun huidige fanbase, aansluiting gaat vinden bij nieuwe jongere fans.

Nicky, Kian, Mark en Shane

Westlife maakt de comeback waarschijnlijk wel zonder Brian McFadden. Brian McFadden verliet de boyband eerder om aan een eigen solocarriere te werken en zal ook bij deze reünie niet aansluiten. Met of zonder Brian…. Wij kunnen niet wachten om de nieuwe sound van deze Ierse hunks te horen. Tot die tijd….. zullen we het maar met de muziek én beelden van toen moeten doen! Daarom hebben we drie van hun hits voor jou op een rij gezet.

If I Let You Go

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7NrQei36fJk[/embedyt]

Flying Without Wings

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vKPGxGCFgTs[/embedyt]

Uptown Girl

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0HTexqxo1og[/embedyt]

 

Nog meer 00s
Zeroes herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team Typisch 2000 is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met Back to the 00s thema.