Back to the 00s, Bedrijfsfeest, evenementen, Locatie
Partylocatie Sieben te Roosendaal

Dit weekend mochten wij een nieuwe partnerlocatie voor onze Typisch 2000 Back to the 00s Bedrijfsfeesten en -evenementen in West-Brabant verwelkomen. En niet de minste, namelijk ‘Sieben Recreatie‘ te Roosendaal.

Ooit begonnen als Squash locatie is Sieben nu, naast sportcentrum, ook een congres- en evenementenlocatie geworden met prachtige faciliteiten voor meetings, feesten en evenementen. De unieke ligging op het grondgebied van de oude “Stok” (van oudsher, hét zwemrecreatiegebied van Roosendaal) geeft deze venue extra glans en een gevoel van nostalgie mee. Een prachtige nieuwe binnenzaal, die ook de naam van het oude zwembad draagt, heeft een capaciteit van 300 gasten. Klik hier om rond te kijken in deze spliksplinternieuwe ruimte.  De glazen pui , die ook open kan en een overdekte veranda aan de ruimte toevoegt, biedt uitzicht op de oude zwemvijver. Een prachtig stukje Roosendaalse historische natuur!

Naast “De oude Stok” zaal is het in de zomermaanden ook mogelijk het feest naar buiten te verhuizen naar het terras met dansvloer en de 2 overdekte terraspodia waar optredens van bijvoorbeeld de DJs of bands kunnen plaatsvinden.