Back to the 00s, Bedrijfsfeest, evenementen, Geen categorie, Nieuws, Televisie, Video
De Lama’s Back in Action

De Lama’s back in action!

Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer keren terug ! In november 2017 brengen zij onder leiding van Patrick Lodiers hun improvisatietoneel naar Ziggo Dome!

In 2004 begon BNN met De Lama’s op televisie, gebaseerd op het Britse programma ‘Whose line is it anyway’. De show bleek een onmiddellijk succes, werd in het eerste seizoen al genomineerd voor de Gouden Televizier-ring en won de prijs in 2006. Op 4 april 2008 verrasten ze fan en vijand met het besluit om te stoppen op TV en in het theater. Bijna tien jaar later zijn ze terug in de laatste bezetting. The Ziggo Dome it is! In november 2017 betreden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer opnieuw het improvisatietoneel onder leiding van Patrick Lodiers. En hier kun je kaartjes kopen

Bekijk hieronder enkele van hun beste fragmenten uit het verleden

De Lama’s:  Miljonairsquiz
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Cg3e7vMhWeg[/embedyt]

De Lama’s: Maxima gaat vreemd
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MrQKj6IZiNE[/embedyt]

De Lama’s: Doventolk met Guus Meeuwis
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=s_xIy7aa6RM[/embedyt]

 

Nog meer 00s

Zeroes herinneringen ophalen? Bijvoorbeeld met een 00s quiz? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team Typisch 2000 is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met Back to the 00s thema.