00s Muziek, Back to the 00s, Bedrijfsfeest, Nieuws, Televisie
I love the Zeroes test BNNVARA

I love the 00s test, zeroes test, bnnvara, bnn, quiz, bedrijfsuitje, personeelsfeest

Wie wilde nou die verrekte breezer ananas? Wie hadden ook al weer een boot die Anna heette? Waarom was die kleine van Intwine niet happy? Wie veroverde de wereld met haar pokerface? En wat was ook alweer het verschil tussen een juut en een meier?

Hoeveel weet JIJ nog van de zeroes? Test je kennis aanstaande zondag 26 augustus 2018 van 19:45 tot 21:00 bij de ‘I Love the Zeroes Test’ op NPO 3 en win prijzen!

In de I Love The Zeroes Test nemen Gwen van Poorten en Jan Versteegh zeven bekende Nederlanders mee terug in de tijd om hun kennis over de jaren 2000 tot 2010 te testen. Kijkers kunnen thuis live meespelen via hun smartphone of tablet. Of gewoon anno 2000 natuurlijk, met pen en papier. Met Inge de Bruijn, Cas Jansen, Jan Paparazzi, Jody Bernal, Filemon Wesselink, Kelly van der Veer en Boerin Agnes.

Back to the 00s met je collega’s?
Bijvoorbeeld met een 00s quiz? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team Typisch 2000 is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met Back to the 00s thema.