Back to the 00s, Nieuws, Televisie, Video
De Zwakste Schakel keert terug!

De kennisquiz De Zwakste Schakel, die vijftien jaar geleden voor het laatst op televisie te zien was, keert terug bij RTL. Bridget Maasland zal de quiz presenteren.

Ze neemt hierbij de plaats in van Chazia Mourali, die eerder het gezicht was van de quiz waarin negen kandidaten na iedere spelronde een andere deelnemer moeten wegstemmen.

De Zwakste Schakel is een Nederlandse bewerking van The Weakest Link, dat begin jaren 2000 een hit werd op de BBC met Ann Robinson als presentatrice. Kenmerkend was haar strenge en kritische presentatie, een stijl die Mourali ook overnam. De weggestemde kandidaat werd door de presentatrice weggestuurd met de zin “Jij bent de zwakste schakel. Tot ziens”.

Inmiddels is de quiz in meer dan veertig landen te zien geweest. RTL zal later bekendmaken per wanneer De Zwakste Schakel weer wordt uitgezonden. [Bron: nu.nl]

Fragmenten

Bekijk hier enkele van de beste fragmenten:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IZv1HUOA_A8[/embedyt]

Een jonge Ali B wordt weggestuurd door Chazia Mourali in een speciale BNN-ers editie van het spel:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=a-LSMOA4INc[/embedyt]

 

Nog meer 00s
Zeroes herinneringen ophalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Team Typisch 2000 is dé specialist op het gebied van groepsuitjes, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en -evenementen met Back to the 00s thema.